Köszöntő

A "dr. Földes Istvánné" Nephrológiai Alapítvány köszönti a honlapjára látogatót, őszintén kívánva, hogy az egyes oldalak tartalma fölkelti az érdeklődését, s elnyeri tetszését, és azokat majd újból és újból fölkeresi.

A "dr. Földes Istvánné" Nephrológiai Alapítvány 2007. őszén alapított közhasznú szervezet, amelynek alapvető célja a művese kezelésre szoruló betegek támogatása, hogy a dialízissel fenntartott életük élhető emberi minőségű legyen, emberi méltósággal és élni akarással. Az Alapítvány hálás szívvel megköszöni mindazt a jót és áldozatkészséget, amit az emberek, szervezetek a humanizmus és a szolidaritás jegyében a betegek javára kifejtenek.

A "dr. Földes Istvánné" Nephrológiai Alapítvány szándéka szerint e honlap mindazoknak - az orvosoknak, ápolóknak és betegeknek - a tanácsa, akik tudásukkal, tapasztalatukkal, emberségükkel hozzá kívánnak járulni a művese kezelés és annak életfenntartó funkciója eredményességéhez, és tartósságához. A "dr. Földes Istvánné" Nephrológiai Alapítvány arra számít, hogy honlapja az igények szerint bővül, folyamatosan válaszolva majd azokra a kérdésekre, kihívásokra, amiket a betegek állapota, a művese kezelés gyakorlata, avagy a vesegyógyászat időről időre felvet.

A honlap az oldalain kész fórumot biztosítani a közérdeklődésre számot tartó nephrologiai tanulmányoknak, cikkeknek, előadásoknak, interaktív módon, neves szaktekintélyek vezetésével konzultációt folytatni valamely tudományos kérdésről, avagy konzíliumot tartani a veseelégtelenség valamely tünetének kezeléséről.

A "dr. Földes Istvánné" Nephrológiai Alapítvány ugyanakkor meghívja a honlapjára a Magyarországon működő művese szolgáltatókat, és fölkéri őket, mutatkozzanak be, és ismertessék meg a honlapra látogatókkal a művese állomásaikat és részlegeiket, valamint szolgáltatásaikat, ideértve a külföldi dialízis állomásokon való kezelések lehetőségét is.

Az Élet dialízissel oldalakon lehet majd közreadni a vesebetegségek megelőzéséről, a veseelégtelenségek tüneteinek kezeléséről, a helyes étkezésről szóló tudnivalókat; az életvezetéssel, a munka és a tanulás képessége fenntartásával kapcsolatos jó tanácsokat; a pozitív gondolkodás és a lelki egészség megőrzéséhez szükséges fogódzkodókat, a szabadidős, az utazási és a nyugdíjas programokat, stb.

Ha igény mutatkozik rá, akkor a "dr. Földes Istvánné" Nephrológiai Alapítvány Vendégkönyvet nyit a honlapján, ahol a weboldal látogatói nyilvánosan írhatnak üzenetet az Alapítványnak és egymásnak, tolmácsolhatják kéréseiket, köszönetnyilvánításaikat, végezhetnek online közvélemény-kutatást, kérdőíves szavazást, és feladhatják apróhirdetéseiket is...